WIE ZIJN WIJ?

WAAROM DOEN WE DIT?

Toevallig zijn we allebei gaan ondernemen in 2010 en sindsdien hebben we niet alleen met veel plezier gewerkt, we hebben vaak onze kennis gedeeld over het ondernemerschap. Dat hebben we gedaan in ons werk en in de diverse netwerken waar wij ons begeven. De keren dat we na een gezellig netwerkdiner benaderd zijn om individueel af te spreken, zijn niet op vier handen te tellen. Daardoor kwam het idee om samen stappen te zetten om in de duidelijke behoefte van de markt te voorzien. Wij noemen onszelf gelukkige ondernemers omdat we met heel veel plezier in onze eigen behoeften voorzien. En dan gaat het niet alleen over de financiële kant maar ook over de vrijheid om alleen werk te doen wat we leuk vinden, om onze agenda zelf in te richten, om onze creativiteit kwijt te kunnen en onze klanten blij te maken. Over hoe wij elkaar bij De Mentorpraktijk aanvullen, lees je hier:

ANOUK KUIPER

Ik ben een ondernemende levensgenieter. Als Virtual Assistant (VA) vind ik het heerlijk om online te werken. En voor de afwisseling werk ik ook graag live samen met mijn klant of collega VA’s onder het genot van een heerlijke werklunch. Als boogschutter sta ik positief en vrolijk in het leven. Ik hou van uitdagingen en veranderingen. Op werkdagen wandel ik graag een rondje in de buurt met mijn oortjes in en dan luister ik naar een luisterboek van Michael Pilarczyk, bijvoorbeeld Think and Grow Rich of de podcast van Michelle Obama.

Gedurende de jaren is steeds vaker een beroep gedaan op mijn coachende eigenschappen waarvoor ik mijn NLP-kennis inzet. Ik zal je laten nadenken over wat jij wilt en over wat goed is voor jou. Zodat je ook stappen kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en  hier je kracht in benut.

Wil je meer weten over wat ik als VA voor jou en je bedrijf kan betekenen? Ga dan naar mijn website.

59 Snede Anouk

PAMELA VAN DEENEN

Ik zorg als business supporter en procesoptimalisator dat mijn klanten overzicht en structuur ervaren sinds ze met mij samenwerken. Gelukkig kan ik zeggen dat ik dit met veel plezier doe.
En of ik 1-op-1 ondersteuning lever of werk binnen een team: door mijn collega's word ik als betrouwbaar en een prettige collega ervaren die niet alleen accuraat, proactief en flexibel is maar ook een rustpunt binnen de organisatie.

Als mentor kun je van mij verdiepende vragen verwachten die ondersteunend zijn aan mijn pragmatische aanpak. Door goed te luisteren en eerlijk te zijn, zorg ik voor stof tot nadenken. En bied ik je handvatten, overzicht en structuur voor alles wat er op je ondernemerspad komt. Ik breng jou dichter bij je toekomstige succes.

En als je meer wilt weten over wat ik als business supporter en procesoptimalisator ondersteunend aan jou en je bedrijf kan betekenen, ga je naar mijn website.

Snede Pamela