Rotterdam en omgeving

Ook al werken wij landelijk we zijn wonend in de omgeving van Rotterdam. Dus of je nu woont in de randstad, regio Rotterdam, Zoetermeer, Gouda, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Brabant, Limburg, Groningen of een andere prachtige omgeving: wij staan voor je klaar. Dus ben je op zoek naar ...

... een sparringpartner?
...
iemand waar je je ondernemersvragen mee kunt bespreken?
... helderheid in de richting waar je naar toe wilt?
... iemand die jouw zoektocht naar volgende ondernemersstappen begrijpt?
... jou helpt met je bedrijfsgroei?
... de valkuilen van ondernemerschap kent?
... iemand die als je vastloopt, de boel helpt ontwarren?
... iemand die het makkelijker maakt klanten te zoeken en te vinden?

Business coaching

Als je wilt sparren met een mentor. Wil spreken over ondernemen, over het verbeteren van je bedrijfsvoering, over nieuwe klanten, over meer klanten, over groeien als ondernemer. Eens met gelijkgestemden wil praten over hoe je je bedrijf kunt laten groeien. Bij het vastlopen als ondernemer, als je hulp nodig hebt bij ondernemen. Als je behoefte hebt aan een coach, aan een businesscoach, aan kijken naar je bedrijf vanuit NLP. Of als je je bedrijfsvoering wil optimaliseren, als je wilt sparren met een businesscoach, als je wil praten met gelijkgestemde ondernemers of in zijn algemeenheid behoefte hebt aan coaching: dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij werken landelijk maar hebben graag af en toe ook persoonlijk contact. Dus als je werkt/woont in Rotterdam en omgeving, de randstad, regio Rotterdam, Zoetermeer of Gouda: we ontmoeten je graag!