Nu even niet!

Misschien doet deze titel je denken aan de Cup a soup reclame van best wel al een poosje geleden. En misschien ben je echt aan vakantie toe en heb je deze zin, al dan niet in je hoofd,  zelf al uitgesproken. Of geschreeuwd…

Het is zomer!

En de meesten van ons hebben dan vakantie. Pamela is net terug van een geweldige reis naar Canada. Een bijzondere deze keer omdat ze dit jaar 25 jaar getrouwd is. En Anouk gaat genieten van al het moois dat de Costa Brava te bieden heeft.

Wij gebruiken onze vakanties om echt even ‘out of order’ te gaan. De eerste week komen we bij, de tweede week zijn we minder lui en doen we iets meer leuke dingen, en de derde week ontstaat er meer energie en weer wat ruimte om na te denken.

Onze bedrijven loslaten doen we nooit helemaal dus in die derde week denken we ook na over hoe we de rest van het jaar voor ons zien. Dat hoeft niet 3 dagen op de hei met whiteboards en Post-its hoor. Gewoon… wat komt er in je op als je op je ligbedje ligt, aan het zwembad, aan zee, of in je lekkere stoel op je balkon of in de tuin. Wat borrelt er?

Maart tot en met juni waren om te shinen: hoe was dat voor je? Heb je geshined zoals je wilde? Heb je bereikt wat je voor ogen had? En als niet: wil je daar iets aan doen? Misschien fijn om daar je gedachten eens over te laten gaan.

September, oktober en november zijn meestal knalmaanden waar december vooral over afronden en gezellige afspraken met familie en vrienden gaat. Weet jij al hoe jouw laatste maanden van dit jaar er uit zien? Als je je gedachten graag op papier zet: de Omdenken-planner is uit. Hij is datumloos en biedt veel ruimte voor eigen notities. En nee, we hebben geen aandelen…

Dus… neem de tijd om te genieten van de zomer, om uit te rusten, op adem te komen. Tijd voor jezelf en eventueel je gezin. En als je toch in je luie stoel zit en ons gratis e-book nog niet gedownload hebt: hij gaat over gelukkig ondernemen. Misschien kun je er je voordeel mee doen.

Wij gaan ook de zomer in en knallen in september net iets harder. Dan hebben we weer een gratis sparringsessie. Op de 19e. Leuk om je daar te zien.

Kun je de 19e niet: hier staan de data van de gratis sparringsessies. We ontmoeten je graag!

Geniet van een heerlijke zomer,

liefs,
Anouk en Pamela