Kennismaken?

Dat we zelf enthousiast zijn over De Mentorpraktijk, vinden wij heel logisch. Een gevalletje van ‘Wij van WC Eend adviseren WC Eend’ 😏 En weet je wat nou zo leuk is? Anderen zijn dat ook!

Afgelopen periode zijn we benaderd om de leden van de NVDM (de vakvereniging voor managementondersteuners) te vertellen hoe leuk het kan zijn om je naast of na je werk als managementondersteuner te ontwikkelen.

Hier hadden we een heel leuk interview met Joella over. Want hoe werkt dat ontwikkelen dan?

Joella zegt hier heel mooi over “Door hun eigen ondernemerschap van ruim 13 jaar hebben ze immers een rugzak vol aan ervaringen en kennis. Waardevolle informatie die ingezet kan worden om ondernemers weer de juiste richting in hun werk te geven, hen kan helpen bij de zoektocht naar de juiste klantenkring en met name dat te doen waar ze blij van worden! “

Het hele interview lees je hier.

We hebben de website aangepast dus de link naar het e-book in het interview doet het mogelijk even niet. Deze link doet het wel.

En wanneer bel je ons?

Je mag ons bellen als je al een poosje onderneemt maar het even niet meer weet. En je verhaal kwijt wil, of een knuffel nodig hebt, of advies. Wij zeggen niet wat er moet maar wat er kan. Als we met je in gesprek zijn, komen er vanzelf onderwerpen waar we met je over kunnen meedenken. En dat kan bij een kopje koffie of thee.

Kijk hier voor de data van de gratis sparringsessies. We ontmoeten je graag!