Hij is er!

Er gebeuren tijdens het ondernemen altijd dingen die je van je pad kunnen brengen. Privé en zakelijk. De uitdaging is om hier zo mee om te gaan dat het je niet enorm van je stuk brengt. En als dat wel zo is, dat dat maar kort duurt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als het om privézaken gaat. Soms is tijd de enige oplossing.

Waar het om je bedrijf gaat, is het vaak makkelijker om de knop om te zetten en in oplossingen te denken. En daar is De Mentorpraktijk ook voor: gelukkiger ondernemen! Dat gunnen wij jou ook dus we maken je graag blij met ons gratis e-book.

Dus ben je niet zo’n gelukkige ondernemer of loopt jouw bedrijf niet zoals je van tevoren had gedacht: in ons eerste e-book vind je handvatten die je kunnen helpen om van jouw ondernemerspad een gelukkiger pad te maken. Inclusief de gouden tips van ervaren mede-ondernemers. Over het belang van jouw eigen agenda, over kernwaarden, over zichtbaar zijn, over financieel geluk maar zeker ook over in je kracht staan en in verbinding zijn met elkaar.

Het schrijven van een e-book was voor ons ook nieuw. En ook nu weer wilden we alles zelf doen. Dat is gelukt. De inhoud hadden we best snel helder, de opmaak van het e-book en het uitbreiden van de website kostte meer tijd. We zijn trots op het resultaat. En dankbaar voor de gouden tips van onze lieve en succesvolle collega-ondernemers.

Download hier het e-book.