Waarom dan?

Daar zaten we dan: in de bar van het Atlanta hotel op Kijkduin. Bij een netwerkavond van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen. Beide in dat jaar (2010) voor onszelf begonnen en blij met het ontmoeten van andere freelancers met een zelfde beroepsmatige achtergrond. 

Onze lieve collega Nicky Roner was onze link: Nicky kende ons, wij kenden elkaar nog niet. Door de klik die wij beiden voelden, was het eerstvolgende gezamenlijke etentje met nog wat collega’s snel gemaakt. Nu 12 jaar later zijn wij niet alleen businesspartners maar hebben we ook een fijne vriendschap opgebouwd.

Wie zijn wij eigenlijk?

Anouk is de ondernemende levensgenieter die als VA het heerlijk vindt om online te werken. Als boogschutter staat zij positief en vrolijk in het leven. Zij houdt van uitdagingen en veranderingen. Gedurende de jaren is steeds vaker een beroep gedaan op haar coachende eigenschappen waarvoor zij haar NLP-kennis inzet. Die ook best handig is met een dochter van 12.

Pamela zorgt als business supporter en procesoptimalisator dat haar klanten overzicht en structuur ervaren sinds ze met haar samenwerken. En ze houdt enorm van lijstjes. En is lekker pragmatisch ook. Dat is dan weer handig voor haar zoon van 21. Tijdens gesprekken is luisteren een van haar pluspunten en biedt zij je handvatten, overzicht en structuur voor alles wat er op je ondernemerspad komt.

En samen brengen wij jou dichter bij je toekomstige succes.

En waarom dan De Mentorpraktijk?

We hebben vaak onze kennis gedeeld over het ondernemerschap. Dat hebben we gedaan in ons werk en in de diverse netwerken waar wij ons begeven. De keren dat we na een gezellig netwerkdiner zijn benaderd om individueel af te spreken, zijn niet op vier handen te tellen. Daardoor kwam het idee om samen stappen te zetten om in de duidelijke behoefte van de markt te voorzien.
Wij noemen onszelf gelukkige ondernemers omdat we met heel veel plezier in onze eigen behoeften voorzien. En dan gaat het niet alleen over de financiële kant maar ook over de vrijheid om alleen werk te doen dat we leuk vinden, om onze agenda zelf in te richten, om onze creativiteit kwijt te kunnen en onze klanten blij te maken.

Een bedrijf staat er niet van de een op andere dag. Gebeurtenissen in het privéleven kwamen er tussendoor en de onderlinge afspraak ‘betaald werk gaat altijd voor’ hielp hier ook niet bij. Lang leve succesvol ondernemen 😊
De afgelopen maanden hebben we keuzes gemaakt en tijd kunnen vrijmaken voor extra focus op de lancering op 9 oktober (Dag van de Eigen Zaak).

Het resultaat zie je hier.